rødvin
Nyheder

Den perfekte drikkelse til tøseaftenen


Mangler du også lidt lækkert dig og dine veninder kan drikke til jeres næste tøseaften? Hvad med et par flasker alkoholfri vin? Selvom det måske ikke lyder af det mest festlige, fordi vinen er alkoholfri, kan et par flasker alkoholfri vin virkelig være det, som redder dig og dine veninder på selve tøseaftenen og dagen efter, som I kan være så heldige at holde uden tømmermænd. Læs med her og find ud af, hvorfor du skal vælge alkoholfri vin til den næste tøseaften, du skal arrangere. Du kan finde et stort udvalg af alkoholfri vin her: https://www.jyskvin.dk/alkoholfri-vin.

Ingen tømmermænd eller pinlige eskapader

Den helt store fordel ved alkoholfri vin er selvfølgelig, at dig og dine veninder slipper for de irriterende og kvalmende tømmermænd dagen efter jeres hyggeaften. Du har sikkert allerede i dit liv brugt nok søndage på at ligge med opkastfornemmelser på sofaen og sige til dig selv, at denne gang var den sidste nogensinde, at du drak. Indtil selvfølgelig næste weekend, hvor du igen skal til noget fest-hygge med alkohol på bordet. Derfor kan det være en glædelig overraskelse for dig og dine veninder, hvis du arrangerer en tøseaften med alkoholfri vin, så I kan få det bedste af begge verdener. I får den gode smag af vin (og kan drikke rigeligt af den) samtidig med, at I slipper for tømmermænd dagen efter. Et andet plus ved alkoholfri vin er også, at dig og dine veninder slipper for pinlige eskapader, pinlige beskeder til jeres eks og meget andet, man ofte gør i fuldskab. Og hvem vil ikke sætte pris på at undgå det pinlige øjeblik dagen efter druk, hvor det går op for en, at man har sendt mindst ti beskeder til sin ekskæreste aftenen før?

alkoholfri vin

Billigt og nemt

En anden god ting ved alkoholfri vin er selvfølgelig, at det er en del billigere end vin med alkohol, da det faktisk er selve alkoholen i vinen, som er det dyre element. Derfor kan i for samme mængde penge få endnu flere flasker vin uden alkohol, som I plejer at kunne få for vin med alkohol. Det er bestemt et win. Eller måske er det sidst på måneden, og I vil gerne undgå at bruge alt for mange penge på alkohol og andet unødvendigt. Så kan I derfor i stedet købe det antal alkoholfri vinflasker i plejer og på den måde spare en masse penge. Derudover er alkoholfri vin supernemt, og det er faktisk en god mulighed for jer i pigegruppen at være sammen uden alkohol. Man lærer ofte hinanden at kende godt med alkohol, hvis man i forvejen ikke ved, hvem hinanden er. Men når i allerede har et godt og tæt forhold, kan det være rigtig forfriskende for jeres venskab, hvis i for en aften vælger noget uden alkohol. Måske har I endda en veninde, som er gravid og derfor slet ikke må drikke alkohol. Så kan en pigeaften med alkoholfri vin være en perfekt løsning, så din gravide veninde ikke kommer til at føle sig udenfor.

Kommentarer lukket til Den perfekte drikkelse til tøseaftenen