modetips
Nyheder

Modetips til at komme igennem vinteren

Vinteren er på vej, og det er allerede koldt udenfor. Når man har tilbragt de sidste mange måneder i let sommertøj, kan det være svært at forudsige vinterens stil. Derfor er der her samlet et par modetips til vinteren, så du kan være forberedt. Det handler om at være stilet og varm på samme tid.

Lag på lag, men elegant

Du behøver ikke at ligne et omvandrende bjerg af tæpper, bare for at holde dig varm. Du kan sagtens være fin og elegant uden at være proppet med tøj. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor meget kulden påvirker en, men et par lag er et sikkert valg for de fleste. Det kan være klassiske lag som en T-shirt under en sweater eller strømpebukser under jeans, men det kan også være de nyere modetips som at have en langærmet trøje på under en T-shirt. Lag på lag er lunt, og det kan også være flot.

Hold varmen i din nederdel

Det kan virkelig knuse ens hjerte, når man skal lægge ens nederdele og kjoler væk, når vinteren kommer. Men hov; det behøver du faktisk slet ikke at gøre. Det er generelt ikke anbefalet at have nylonstrømper på, når det er koldt, fordi nylonmaterialet kan fryse ind i huden, når der er minusgrader. Men har du noget udover nylonstrømpebukserne, kan du godt gøre det. Derfor er knæstrømper blevet en fast part af de bedste modetips, fordi de dækker den del af dine ben, som dit skørt ikke dækker. På den måde kan du stadig gå i kjole og nederdel samtidig med at du forholder dig varm, og du slipper for nylon-relaterede skader, når du har knæstrømper på udenover.

mode

Du kan stadig bære din V-udskæring

En V-udskæring er altid flot, men det kan godt blive koldt med sådan en udskæring om vinteren. Derfor er det blevet mere og mere populært at bære en trøje med rullekrave på indenunder. Det bliver set oftere og oftere, at kvinder i alle aldre har rullekraver på under deres nedringede trøjer og kjoler. Det er varmt, det er flot, og man kan tilføje en halskæde for ekstra elegance.

Find støvler, der er korte og varme

Lange ben er moderne; længere er den ikke. Derfor er korte støvler blevet populære, fordi lange støvler kan få benene til at fremstå kortere. Med støvletter kan du vise din ben frem uden at dine fødder bliver kolde. Hvis du vælger et par støvletter med hæl, vil dine ben kunne se endnu længere ud. Du kan sagtens finde korte støvler med for, så du kan holde varmen.

Du behøver ikke at fryse for modens skyld

Du skal ikke ofre din komfort for at se godt ud; du kan godt være flot og varm uden at gå på kompromis. Du kan sagtens være elegant med lag, du kan have en nederdel på og en bluse med V-udskæring, og du kan holde dig varm i et par korte støvler. Med disse modetips kan du fortsætte med at have det behageligt, samtidig med at du er elegant og moderigtig.

Kommentarer lukket til Modetips til at komme igennem vinteren