E væske røg
Nyheder

Bliv klogere på E væske til din E cigaret

E cigaretter er et godt alternativ til normale cigaretter, men før man kan komme i gang med at bruge den, så kræver det, at man finder den helt rigtige E væske. Det er smagsstoffer som man kan komme i sin cigaret for at dampen får en bestemt smag.

Det kan være en sjov proces, når man skal prøve forskellige smage for der er så mange forskellige derude. Men det er selvfølgelig vigtigt, at man køber fra det rigtige sted, så man ved lige præcis, hvad man indånder.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om E væske, og hvordan du vælger, hvilken en der er den rette for dig, så kan du læse med her, hvor du vil få disse informationer.

Hvilke smage findes der til e væske?

Der er ingen grænser for hvilke smage, der findes til E cigaretter. Man kan få normalt smage der smager af tobak, så man for den samme smag som man ville få, hvis man røg el cigaret, og det kan især være smart, hvis prøver at lade være med at ryge og derfor mangler et sundere alternativ.

Med en E cigaret med tobak smag, er det nok så tæt man nogensinde kan komme på at ryge cigaretter uden at gøre det. Hvis du vil se et kæmpe udvalg af smage, så kan du blot gå på nettet. Her kan du vælge frit mellem over 100 af de bedste e væsker der findes. Så det er helt sikkert, at du ville kunne finde en smag, der passer til dig.

Der findes også væsker, der smager af frugt som jordbær, fersken, tuttifrutti. Det kan være godt hvis man har en lidt sød tand og godt kunne tænke sig den søde smag.

Der findes også mentol og mintsmag, dette er særligt smart, hvis man er fan af click cigaretter som man ikke kan købe længere, så er dette et godt alternativ.

Hvilke skal man bestille?

Hvis du skal begynde at bruge e væske, så er det en god ide at bestille mere end en smag. Bestil et par stykker blandet ud på de forskellige kategorier, så man kan prøve lidt af hvert. Måske synes du, at dem der smager af frugt, er for søde, og dem der smager af tobak, er for kedelige, så er det ærgerligt kun at have bestilt en af delene.

Når man har et par forskellige liggende, kan man også hurtigt skifte mellem dem, så man ikke bliver træt af en bestemt smag så hurtigt.  Når man bestiller sine e væsker, kan man vælge mellem forskellige nikotinstyrker.

Man kan både få meget stærke væsker, men man kan også få nogle uden noget nikotin overhovedet. Det er noget man skal gøre op med sig selv, hvad man kan klare eller hvad man er vant til.

Hvis man benytter e cigaretten til rygestop, kan det være smart at trappe langsomt ned fra der, hvor man er nu. Det er nemt at dosere sit nikotin forbrug når man ved hvor meget nikotin de er i ens væske.

Kommentarer lukket til Bliv klogere på E væske til din E cigaret