ophold i udlandet for unge
Nyheder

Hvad skal dit sabbatår bruges på?

Tiden efter gymnasiet kan byde på mange spændende oplevelser. I disse år er det mere end bare populært at afholde nogle sabbatår, inden man for alvor begynder på sin uddannelse. Mange arbejder, rejser og bruger tiden på at nå frem til, hvad de resterende år af ens liv skal bruges på. For mange er det et stort pres ikke at vide hvilken uddannelse man vil tage, og mange tanker bliver brugt på at overveje netop dette. For at blive klogere på dig selv, kan du tage på et ophold i udlandet for unge. Du kan blive inspireret af de mennesker, du hele tiden er omringet af, og lære dig selv bedre at kende i uvante og nye situationer. Hvis du allerede nu ved, at du vil gå i en sundhedsfaglig retning, kan du eventuelt opsøge et sundhedsfagligt ophold i udlandet for unge.

Tjen penge og brug dem på rejser og gode stunder

Et sabbatår kan bruges på mange forskellige ting. Fælles for de fleste er, at der skal skrabes nogle penge sammen, som kan blive brugt på gode stunder senere hen. Mange ønsker at bruge deres penge på et ophold i udlandet for unge, hvor man kan opleve nye dele af verden samt skabe nye relationer. Derudover bruger mange unge deres optjente penge på højskoleophold, ferier eller andet hvor også relationerne er i centrum.

En helt særlig oplevelser for de der interesserer sig for sundhedsfaget

Når man endelig har fundet ud af, hvad man vil, kan det igen blive tiltrængt med nogle helt specielle oplevelser. Her kunne hospitalspraktik for studenter og studerende i udlandet eksempelvis være en god mulighed for mange. På et sundhedsfagligt ophold i udlandet for unge får du naturligvis nyttig erfaring indenfor dit fag og en masse gode oplevelser, men derudover får du et indblik i sundhedsystemet i en helt anden del af verden.

Hospitalpraktik i praksis

I praksis fungerer det sådan, at du kommer i hospitalspraktik i udlandet i 4-12 uger. Du får et godt indblik i et hospitalsmiljø på et ophold i udlandet for unge og en helt særlig medicinsk erfaring, som kan bruges meget i dit videre arbejdsliv. Du bliver altså godt rustet til en fremtidig karrierer indenfor sundhedssektoren. Du kan komme på et sådant ophold, hvad enten du er færdig med en ungdomsuddannelse eller allerede har påbegyndt din videregående uddannelse. Du kan altså også prøve kræfter med faget, før du overhovedet er begyndt på uddannelsen, og på denne måde virkelig finde ud af, om dette fag er dig.

God erfaring, masser af oplevelser og venskaber for livet

Udover god erfaring indenfor sundhedsfaget, får du en lang række andre oplevelser på den destination, hvor dit praktikophold foregår. Du får desuden gode relationer til dem, du kommer til at bo med. På din valgte destination bor du sammen med andre, der deler dine interesser. Du kan altså skabe venskaber for livet ved at tage på et praktikophold som dette. Hvis du har fået vækket din interesse for et ophold i udlandet for unge, kan du blive meget klogere på try medics’ hjemmeside. Her finder du blandt andet priser, hvad opholdet inkluderer, destinationer og meget andet.

Kommentarer lukket til Hvad skal dit sabbatår bruges på?