Fritid & Hobby

Gået død i træningen? – Prøv noget nyt og anderledes for at få motivationen tilbage

Træning skal være sjovt, for at du kan blive ved med at holde motivationen oppe. Hvis du i forvejen har svært ved at tvinge dig i træningstøjet efter en lang arbejdsdag, kan det være, du skal søge nye former for træning, der kan holde din motivation oppe. Træning og motion er vigtigt i hverdagen for at have energi og overskud, og derfor er det vigtigt at indlægge en daglig træning eller anden form for motion.

Holdtræninger, reformer og sjov med øvelserne

I mange fitnesscentre er der ugentlige holdtræninger, som kan gøre træningen sjovere for dig, da du ikke er alene om at arbejde hårdt. Derudover gøres motionen lettere for mange, når en træner giver instruktioner til øvelser, da du ikke selv skal være opfindsom med at finde på et træningsprogram, hver gang du endelig er hoppet i træningsoutfittet. Det er også en god måde at presse sig selv bedre på, da de fleste kan give lidt mere, når de har instruktør på til deres træning. Reformertræning Lyngby er eksempelvis en god måde, hvorpå man kan gøre sin træning mere spændende. Reformertræning i Lyngby foregår på en reformerbænk, hvor man laver en række forskellige øvelser. Med reformertræning i Lyngby er det muligt at tilpasse øvelserne til sig selv og sin styrke. Til reformertræning i Lyngby træner man med en kombination af egen kropsvægt samt med tilpasning ved brug af fjedre. På denne måde kan alle finde et passende niveau indenfor træningen og presse sig tilstrækkeligt men uden at halte bagefter.

Reformertræning i Lyngby gør træningen lettere at komme i gennem

Reformertræning Lyngby er altså en måde hvorpå man kan gøre sin træning mere interessant. Dog findes der et hav af forskellige nye måder at træne på. Nogle får meget ud af at løbe eller at træne i fitnesscentre, mens der for andre skal lidt mere til for at gøre træningen sjov og interessant. En anden og meget anderledes træningsform er bungee fitness. Dette er en type træning der finder sted i Holte og Greve og som varer 50 minutter. Træningen er et mix mellem cardio og styrketræning og foregår mere eller mindre hoppende eller i luften spændt fast med en elastik.

Nyttig information til Bungee Fly

Inden du møder op til træningen, skal du have fat på et par indendørssko og noget tætsiddende træningstøj, hvis du ikke besidder dette i forvejen. For at kunne deltage må du maksimalt veje 95 kg. Det er en god idé at møde op i god tid. 15 minutter før holdstart er meget passende. Du skal vænne dig til Bungee selen i starten, og dette kan give en smule ømhed oven i den muskelømhed, du vil opleve som følge af selve træningen. Ømheden er dog det hele værd, da træningsformen er utroligt sjov og anderledes, fra det man er vant til. Hvis du er gået lidt død i din træning er der altså god grund til at prøve Bungee Fly.

Kommentarer lukket til Gået død i træningen? – Prøv noget nyt og anderledes for at få motivationen tilbage