udstyr til negle
Nyheder

Derfor skal du have negle udstyr


Hvis du godt kan lide at give et godt førstehåndsindtryk af dig selv, så skal du sørge for at have pæne negle. ”Hvordan hænger det sammen?” Tænker du måske? Det kan du læse mere om i denne artikel samt få gode råd til, hvilket negle udstyr du skal have liggende derhjemme.

Vores hænder er det, vi først rækker frem

Når vi møder nye mennesker, vil vi oftest gerne give et godt førstehåndsindtryk af os selv. Det kan både være, hvis du skal til en jobsamtale til et job, du virkelig gerne vil have, eller hvis du skal møde dine svigerforældre for første gang. Der er meget, du kan gøre for at give et godt førstehåndsindtryk af dig selv – du kan f.eks. sørge for, at du har pæne negle. Det er trods alt noget af det første, folk ser, når du rækker hånden frem mod dem for at hilse.

negle produkter

Neglefil – farvel til flossede negle

En af de negle ting, du helt sikkert skal sørge for at have, er en neglefil. Det ser ikke pænt ud, hvis du har flossede negle, og det er noget af det, der kan betyde, at du giver et dårligt førstehåndsindtryk. Det er desuden træls for dig selv, hvis du har flossede negle – for de kan sidde fast i alverdens ting, oftest dit tøj. Du har måske allerede prøvet at have fine strømpebukser på, som hurtigt bliver ødelagt, fordi der er en flosset negl, der tager fat i materialet?

Farvel til skidt under neglene

Negle kan være virkelig uhygiejniske, fordi der kan gemme sig en ordentlig mængde skidt under dem. Det er derfor vigtigt, at du husker at bruge spidsen på neglefilen til at tage skidtet væk. Du kan også med fordel købe en sæbeblok, som du kradser med dine negle, når du vasker hænder. Du kan også supplere din håndvask med en negleskrubber – så er du helt sikker på at få helt rene negle.

Neglelak til at udtrykke dig selv

Vi udtrykker os selv gennem det tøj, vi har på, men du kan også vælge at udtrykke dig selv ved at tage en flot neglelak på. Du kan altid eksperimentere med forskellige farver og finde lige den, du kan lide. Du kan også farvekordinere dine negle med dit tøj – det kan se rigtig flot ud!

Gelenegle – det er noget, der holder

Hvis du vil være sikker på at have pæne negle i lang tid, så skal du nok investere i gelenegle. Dette er både noget, du kan få lavet på en klinik, men det er faktisk også noget, du kan vælge at lave derhjemme. Du skal blot have det rigtige negle udstyr til det. Du skal have en UV-lampe, som ”smelter” geleneglelakken fast på dine negle. Hvis du øver dig lidt på det, så kan du snart have pæne negle, der holder i rigtig lang tid. Faktisk, så plejer gelenegle at holde, helt til negle er vokset ud igen, så det kan være en fornuftig investering.

Kommentarer lukket til Derfor skal du have negle udstyr