støttemur
Nyheder

Udnyt din haves fulde potentiale og få en støttemur

Måske har man brug for lidt ekstra plads i haven? Det kan være, at det er en skråning på grunden, som man har svært ved at udnytte pladsen på, fordi det er så ujævnt. Det behøver dog ikke at være et problem. Man kan sagtens løse dette pladsproblem med en støttemur.  

Hvad bruger man en den til? 

Man bruger en støttemur til at holde jorden på en skråning på plads. Den jord, som ligger der i forvejen, kan være ret så løs, så for at stabilisere den mest muligt, er det en god idé at få sådan en.  

Når man har fået sat denne støttemur op eller havemur, som den også bliver kaldt, så er der frit spil. Nu er der mulighed for at plante et jævnt lag græs eller lave sin helt egen køkkenhave.  

Den sidste idé kan man få børnene med på. Det vil helt sikkert være et hit, hvis der er børn i huset. Man kan nemt bruge mange timer på knæ med jord under neglene i sådan et bed. Det er en god og hyggelig familieaktivitet, som endda giver et rigtig godt afkast, hvis det man planter lykkes.  

I det hele taget findes der mange muligheder med dette ekstra stykke jord. Man kan lige forestille sig, at kvadratmetermæssigt er ens grund måske ret stor. Når man så til gengæld kigger rundt i haven, så er terrænet så ujævnt, at det er svært at lave noget på det.  

Få den bedste hjælp 

Den bedste måde at få sat en støttemur op er ved at få professionel hjælp til det. Det er stort set umuligt at lave, hvis man ikke ved, hvor man skal starte. Først og fremmest skal materialerne være holdbare og passe til huset. Her kan de professionelle nemt hjælpe dig med, hvad der vil passe bedst.  

Derudover skal alting være i vater. Man kender det måske fra, når man sætter et billede op i huset. Når noget så simpelt som et billede kan være besværligt at sætte op, så skal man uden tvivl ringe efter de professionelle og få et tilbud fra dem.  

Det vil være en god idé med professionel hjælp, fordi man er helt sikker på, at det hele holder, som det skal. De har prøvet det mange gange før og er eksperter indenfor området.  

Det kan være, at det koster lidt mere end hvis man selv skulle lave det. Til gengæld sparer man en masse tid og kræfter på noget, som andre kan lave bedre.  

Design støttemuren så den passer til dig 

Et tilbud fra professionelle betyder også, at man selv kan vælge hvilke sten, der skal bruges til havemuren. Det kan være at der er nogen i huset, som har præferencer eller en idé om, hvordan hele æstetikken skal se ud.  

Der er en masse at vælge imellem, og de kommer endda i mange forskellige murstensfarver og former.  

Så design selv din mur, og lad de professionelle gøre arbejdet færdigt for dig. 

Kommentarer lukket til Udnyt din haves fulde potentiale og få en støttemur