feminint hjem
Nyheder

Sådan gør du dit hjem elegant og feminint

Vil du gerne prøve noget nyt inden for boligindretning? Har dit hjem ikke det udtryk, du gerne vil have? Vil du have, at dit hjem skal repræsentere dig bedre? Så kan et elegant og feminint hjem være det, som du søger. Sådan et hjem giver indtrykket af, at en moden og uafhængig kvinde bor der, og hun ved, hvad hun vil have. Her kan du se eksempler på, hvordan du kan opnå det udtryk.

kvindehjem

Kan gøres på flere måder

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan opnå dit look. Alles personlige definition af elegant og feminint er forskellige, så du kan aldrig være helt sikker på, at andre har de samme konnotationer til den stil som du har. Derfor skal du huske på, at du ikke gør det for andres skyld, men din egen. Du kan finde de to primære metoder til elegance inden for boligindretning her.

Den klassiske stil

Stilen, som du kender. Hvide vægge med fine billeder; møbler i lyst træ med snirkler; pastelfarvede puder og vaser. Denne stil er nok den stil, man primært forbinder med det elegante og feminine. Det er lyst, det er finurligt, og det er yndigt. Det er en sommerkjole i form af boligindretning. Dit hjem vil give dig en let fornemmelse, og det vil være super behageligt at være i.

Den hyggelige stil

Den hyggelige stil minder om den klassiske stil, men der er alligevel visse forskelle. For eksempel anvendes der oftere mørkere træ til møblerne, og farverne er generelt mere naturtro og varme. Det er en meget personlig stil, fordi der ofte er rigtig mange pynteting. Der er en hårfin balance imellem rar og rodet, og den hyggelige stil holder sig altså på den rare side. Hjemmet vil være fyldt med tingeltangel, og hvis det er det, du er til, så er det jo det, du skal have.

De lyse farver

I den klassiske stil anvendes der mest hvide, neutrale og lyse farver. Hjemmet vil være lyst og behageligt, men man skal også passe på, at det ikke bliver for upersonligt. Hvis enhver overflade er hvid, kan hele rummet komme til at glide sammen, og det er jo ikke meningen med boligindretningen. Derfor klæder det denne stil med pust af farver i form af pastel farver, der kan give hjemmet noget ekstra charme.

De varme farver

Charme er der til gengæld en masse af, når det kommer til den hyggelige stil. Farver såsom orange, gule, røde og brune nuancer, er med til at give hjemmet varme og tryghed, men ikke nødvendigvis så meget lys, som i den klassiske stil. Den hyggelige stil er super personlig, og den kan også være elegant, hvis du rammer balancen rigtigt.

Hvad er din metode?

Hvad foretrækker du? Som sagt er der mange måder at opnå det elegante og feminine look, og du skal finde din egen metode inden for boligindretning. Med vaser er du allerede godt på vej mod det elegante, og med blomster er du godt på vej mod det feminine. Vælg dine foretrukne farver og skab et miljø, som du vil trives i.

Kommentarer lukket til Sådan gør du dit hjem elegant og feminint