privatsommerhus
Nyheder

Planlæg din næste ferie gennem privat sommerhusudlejning


Der er så mange dejlige steder i Danmark, der blot venter på at blive udforsket. Her kan et privat lejet sommerhus være ideelt, hvis man gerne vil have en følelse af at bo i et trygt hjem, og samtidig et sted, hvor man selv kan lave mad og dermed ikke behøver at være afhængig af, at restauranter og cafeer har åbent. Med et privat lejet sommerhus sparer man dermed både tid og penge på at kunne lave maden selv, og man flytter egentlig bare sit hus et andet sted hen i landet for en stund. Anbefalingen er derfor simpel: planlæg din næste ferie med privat sommerhusudlejning.

Vælg det helt rigtige sommerhus    

Der er mange forskellige typer af sommerhuse at vælge imellem. Her er der forskellige kategorier, man kan søge på alt efter hvor mange mennesker, man er, og om man ønsker et luksussommerhus med spa, swimmingpool og/eller sauna. Der er noget for enhver smag. Der er sommerhuse, der ligger tæt på større byer og sommerhuse, der ligger tæt på vandet og stranden. Det er bare med at definere sine ønsker og dernæst søge på mulighederne.

sommerhus i dk

Besøg UNESCO Verdensarv  

Nogle tror måske, at de skal til udlandet for at se og opleve noget ekstraordinært. I Danmark har vi dog forskellige naturområder og bygninger, der er blevet erklæret for UNESCO Verdensarv. Det er bevaringsværdige og helt unikke naturområder og bygninger, der ikke findes andre steder på verdensplan, og det er da værd at køre efter! Her kan vi først nævne Vadehavet ved Jyllands vestkyst. Det er et imponerende smukt naturområde, hvor man kan samle østers langs med stranden og endda booke en guidet tur hertil. Der er også rig mulighed for at opleve sort sol, som er store flokke af sorte fugle, der flyver i store formationer på himlen. Lej et privat sommerhus i dette område, og I vil kunne opleve alle disse unikt enestående fænomener.

Se Roskilde Domkirke fra et lejet sommerhus  

Ønsker I at holde ferie på Sjælland, kan i leje et sommerhus i Roskilde, hvor I finder UNESCO verdensarvskirken Roskilde Domkirke. Her er mange af Danmarks konger og dronninger stedt til hvile, og I kan opleve deres store gravkamre, hvor der er kister af marmor og flotte malerier. Se for eksempel Dronning Margrethe den 1., der ligger midt i kirken med sin marmorkiste og en afstøbning af sig selv ovenpå kisten. Selve kirken er overvældende stor og værd at opleve i sig selv.

 

Fyn er fin, når det gælder privat sommerhusudlejning       

Det kan også være, at I ønsker at holde ferie i et lejet sommerhus på Fyn. Der er mange smukke steder at besøge, hvor Svendborg er værd at anbefale med sin beliggenhed ud til vandet. Har man børn med, kan I også besøge Odense, og se H.C Andersens hus, hvor han i sin tid boede som barn. Han flyttede til København, da han var 14 år gammel med en drøm om at blive balletdanser. Måske skaber jeres besøg i et lejet sommerhus også nye drømme…

Kommentarer lukket til Planlæg din næste ferie gennem privat sommerhusudlejning