fjerbolde
Fritid & Hobby

Vælg en sportsgren sammen med veninderne og start et kvindehold

Det skulle gerne være sjovt at dyrke motion, og en af de bedste måder at få motion er at finde en god og tilfredsstillende sportsgren. Sportsgrene med ketchere og bats kan være nogle af de mest tilfredsstillende, og på samme tid nogle af de mest udfordrende. Det kræver god koordination at ramme en bold eller fjerbold med en ketcher, og det giver en fantastisk følelse når det lykkes. Du kan samle nogle af dine veninder og starte et kvindehold hvor i kan spille indbyrdes, eller udfordre andre hold som i skaber kontakt til.

Find fjerbolde og ketchere til hele holdet

Badminton er en god sport at starte med, hvis man vil i gang med at lære ketcher sporten at kende. Tennis er også en god sportsgren at spille, men denne sport kan være sværere at komme i gang med som nybegynder. Badminton er også et meget aktivt spil, da fjerbolde virkelig kan få fart på. Det er dog nemmere selv at bestemme hvor hurtigt selve spillet skal gå, da man sagtens kan starte ud med at spille stille og roligt frem og tilbage til hinanden. Det er nemt at finde fjerbolde og ketchere til hele holdet på sport-net, og du finder hurtigt produkter i en fornuftig prisklasse.

fjerbolde

Hvor kan i spille badminton?

Der er mange steder rundt omkring i landet hvor man kan tage sine ketchere og fjerbolde med, og komme i gang med at spille. De fleste danske byer har en eller anden form for fritidscenter eller sportsanlæg hvor man kan være heldig at finde ledige badmintonbaner. Tjek om man skal booke jeres lokale baner for at få adgang, og tag fjerbolde og sportstøj med for at starte jeres hold så hurtigt som muligt. Du kan også vælge at tage venner eller veninder med til træning på et fritidshold i badminton, og på denne måde komme i gang på en hyggelig og tryg måde.

Prøv padel tennis sammen med holdet

Et andet forslag til en sportsgren som du kan prøve, er padel tennis. Denne sportsgren minder en hel del om almindelig tennis, men den foregår på en mindre bane og med mindre ketchere. Sportens navn kommer af de padel bat som man bruger til at spille med, og denne sportsgren kan også have fart på. Det er fedt at spille sport med ketchere, og man skal ikke være bange for at fejle en del i starten. Det kan være en fordel at starte sammen med andre nybegyndere, og derfor kan du købe ketchere og fjerbolde sammen med dine veninder og starte et kvindehold.

Squash og tennis er også sjove

Er i allerede vant til at spille med ketcher og bold eller fjerbold, så kan i sagtens kaste jer ud i tennis eller squash. Squash og tennis kan være meget fysisk krævende, da man skal løbe en del rundt på banen, og på samme tid styre den fysiske koordination på en præcis måde, for at få bolden skudt over til modstanderen. Køb dine bolde eller fjerbolde allerede i dag, og vælg den sportsgren som du synes kunne være sjovest at starte ud med sammen med veninderne.

Kommentarer lukket til Vælg en sportsgren sammen med veninderne og start et kvindehold