Just another WordPress site

Sådan holder du den perfekte konfirmation

Skal din datter, søn eller blot en nær i familien snart konfirmeres? Måske er det endda dig, der er konfirmanden, og du står derfor over for en stor fest med venner og familie, som du ønsker forløber perfekt? At blive konfirmeret er en stor ting, og den store dag bliver ofte husket i rigtig mange år samt set tilbage på med glæde. Men hvordan får du tingene til at forløbe bedst muligt, hvilke faldgruber er der, og hvad må du for alt i verden ikke glemme? Dette tager vi dig igennem i denne artikel, så læn dig tilbage og læs med.

Forventningsafstemning

Den vigtigste faktor for en succesfuld dag og fest er uden tvivl forventningsafstemningen. Det handler kort sagt om, hvad konfirmanden forventer af dagen, og hvad der reelt kan komme til at ske. Det nytter nemlig intet, hvis konfirmanden forventer at blive afhentet i dyr bil, forventer dyr 3-retters menu, fest på et slot eller noget helt fjerde – i hvert fald ikke, hvis dette ikke bliver realiteten. Så sæt jer ned og tal om, hvad I alle ønsker af dagen. På den måde bliver ingen skuffede.

Planlægning

Når I har forventningsafstemt, kan I begynde at planlægge. Og her er det enormt vigtigt at være ude i god tid! Lokaler til konfirmationsfester skal ofte bookes op til et år i forvejen, og har I et meget populært sted i tankerne, så kan det sagtens være, at I skal være endnu tidligere ude. Tøjet (og i særdeleshed kjolen, hvis det er en pige) skal også være noget, I får tjek på op til flere måneder før. Kjolebutikkerne begynder nemlig som regel allerede at have konfirmationskjoler til januar, og er I først ude i marts, så risikerer I, at den ønskede kjole er væk. Arranger også et møde med restauranten i god tid, så I kan planlægge menuen og blive klar over, om jeres ønsker kan indfries.

Sjov og underholdning til festen

Ingen fest uden spas. Selvom der ofte er masser af sange til en konfirmation, så skader lidt ekstra spas ikke. På DreamShop2U findes et utal af forskellige slags pynt herunder både loftbannere, flag, balloner og gulvløbere, og disse ting kan alt sammen peppe festen gevaldigt op. Desuden vil samtlige gæster med garanti imponeres over pynten, hvis i går all in – og man må jo ikke glemme, at gæsternes oplevelse af festdagen er lige så vigtig som selve konfirmandens.

Budget

En ting, I ej må glemme, er budgettet. I kan have nok så mange gode idéer til både mad, pynt, bil og kjoler, men en konfirmationsfest må for alt i verden ikke være noget, der vælter budgettet fremover. Det skal være en god dag, men det er én dag, og det er bestemt muligt at få noget godt ud af den uden at ruinere sig selv. Er du enlig forælder eller blot et forældrepar, der ikke har flere tusinde til en fest, så fortvivl ej. På nettet findes der nemlig rigtig mange gode råd til jer, der ønsker en billig, men fantastisk fest.

Tilbage er der blot at ønske rigtig god fornøjelse med både planlægning og fest!

Leave A Reply

Your email address will not be published.