stofbanner
Nyheder

Promover din virksomhed i stor størrelse

Når virksomheder skal promovere sig selv, hvad end de er start ups eller ”gamle i gårde”, er der mange, der nu til dags går den digitale vej. Her bliver der tænkt i SEO, Google søgninger og optimering af hjemmesidens tekster og ads. Alle disse digitale tiltag er selvfølgelig den nye, markedsføringsmæssige virkelighed, og det er også en stor del af den digitale strategi. Her er der dog mange virksomheder, der kan profitere af, at de også har en anden strategi end kun den digitale. Hvorfor? Fordi det er her, man kan skabe opmærksomhed omkring sin virksomhed i virkelighedens verden. Vi vil her komme nærmere ind på, hvordan et stort stofbanner kan bane vejen for netop din virksomhed som en del af den samlede markedsføringsstrategi.  

Kombiner den digitale strategi med et stort stofbanner   

Lad et professionelt firma tage sig af din markedsføring ”in real life”, så du kan tage dig af alle de kreative og ideudviklende løsninger for din virksomhed. Et stort stofbanner kan for eksempel bruges til:  

  1. Indendørs brug til messer, i butikken, til modeshows etc.  
  1. Udendørs brug på bygninger, udenfor butikken eller til loppe, kræmmer eller julemarkeder.   

Når det handler om indendørs brug, kan din virksomhed for eksempel tage et stort stofbanner med på en messe og hænge det op ved standen, så alle kan se det langvejs fra. På denne måde kan din virksomhed nemt og hurtigt skille sig ud fra de andre virksomheder og tiltrække sig opmærksomhed. Der kan endda stå noget på stofbanneret, så man kan se virksomhedens brandnavn, web adresse eller telefon nummer fra distancen.  

Promover butikken med et stort stofbanner udenfor       

Har man en butik, som man gerne vil have promoveret via et stort stofbanner, hjælper de hos Sign manager gerne med at designe og producere banneret. Her kan det hænge udenfor butikken og derved tiltrække gående fra gaden. Det bliver lavet i en solid kvalitet, så man ikke skal frygte for vejr og vinds effekt.   

Tænk over budskabet  

Når man gerne vil have promoveret sin butik, skal man have tænkt over, hvilket budskab, som stofbanneret skal have. Dette kan man også få professionel hjælp til, hvis man er i tvivl om denne del af processen. Man kan også komme med ideer til designet, mens man også sagtens kan få hjælp til dette. Hvis man for eksempel står for markedsføringen af sin egen eller en anden virksomhed, kan budskabet være vigtigt at få ud, hvis virksomheden er nystartet. På denne måde kan man få skabt større opmærksomhed omkring firmaet, hvis man giver den gas med et stort stofbanner.    

Brug et stort stofbanner indenfor   

Ønsker man at få lavet et stort stofbanner til indendørs brug, kan dette også nemt lade sig gøre. Her kan det være en fordel at tænke i de farver, som banneret skal have, for at det matcher det øvrige interiør i butikken. Derudover kan man tænke over, om det skal bruges til særlige lejligheder såsom virksomhedens fødselsdag eller ved juletid, så designet skal passe til disse begivenheder. Ja, det er egentlig kun fantasien, der sætter grænserne.  

Kommentarer lukket til Promover din virksomhed i stor størrelse