neglekunst
Nyheder

Kunst på neglene


Det med at have smukke og nylakerede negle har de sidste par år været på toppen af moden. Nail art er stort set alle former for små mønstre og/eller former, diamanter og meget andet der er placeret på neglene. Det har været meget moderne på det seneste at have noget på neglene oveni neglelakken. Hvorfor? Det giver et ekstra pift til neglene og kan få en til at føle sig ekstra smuk!

Mulighederne for hvad der kan laves på neglene af nail art er mere eller mindre uendelige. Man kan på internettet søge efter det og se et utal af ting, der er lavet på negle. Selvfølgelig er det ens egen smag der vurderer, hvad man selv vil have på sine negle.

Hvordan kommer jeg i gang med nail art?

At komme i gang med nail art, kræver faktisk ikke overraskende meget. Selvfølgelig kræver det udstyret – det kan for eksempel være nail art startsæt – udover det, kræver det øvelse. Nogle steder, kan du også købe neglene færdiglavet, så du egentlig bare selv skal klistre dem på dine negle. Om ikke andet, kan du se det store udvalg hos www.indigo-syddanmark.dk.

Et nail art startsæt, indeholder alt hvad du i starten skal bruge til dine negle. Efter du har mestret startsættet, kan man altid udvide sin kollektion og købe mere. Nail art startsættet indeholder for det meste en UV-lampe, gel polish, neglefil, neglesaks, til tider modelling gel osv. Det er dog forskelligt fra startsæt til startsæt.

negle pynt

Hvorfor skulle nail art være spændende?

Nail art er spændende af mange grunde. Det kommer selvfølgelig an på om man overhovedet interesserer sig for negle eller ej, men hvis man gør – og man indtil videre kun har brugt standard neglelak – kan en udvidelse af dette være både sjovt og spændende. Man kan få disse negle lavet professionelt eller man kan som sagt købe et nail art startsæt og lave det selv. Det kræver selvfølgelig nok noget øvelse. Når man har øvet sig i nail art og er blevet så god, at det man kan lave, kan vises til andre, kan du hermed begynde at lave de flotteste ting på dig selv og eventuelt dine venner og veninder.

Neglelak kan godt i længden blive lidt kedelig, hvis man bare har en enkelt farve på sine negle hele tiden og det er det. Af den grund, er nail art en spændende variation af dette. Hvis man så går hen og finder ud af at nail art ikke er noget for en, kan det bare fjernes fra neglene, og nail art startsættet kan gives til en anden. Så simpelt er det. Hvad man laver på sine negle er – heldigvis – ikke permanent overhovedet, så man kan øve sig, man kan lave fejl, man kan blive rigtig dygtig alt dette på sine egne negle. Hvis du vil i gang med at lave negle selv, kan du bare købe et nail art startsæt og begynde at øve dig i kunsten af dette. Der er ikke andet for!

Kommentarer lukket til Kunst på neglene