artikler til kontoret
Nyheder

Hvad kræver et godt hjemmekontor?


Arbejder du hjemmefra, eller har du en interesse, der nogle gange kan kræve fokus og privatliv? Så kan du få rigtig meget ud af et hjemmekontor. Et hjemmekontor kan gøre mirakler for din produktivitet; alt, det kræver, er et skrivebord, en kontorstol, en smule kontorforsyning og et ekstra værelse.

Derfor skal du have et hjemmekontor

Grunden til, at du skal have et hjemmekontor, er fordi, det er super vigtigt at adskille sit hjemmemiljø fra sit arbejdsmiljø. Det bliver stort set en umulig opgave, når man arbejder hjemmefra, men det kan bedre lade sig gøre med et hjemmekontor.

Hjernen forbinder bestemte steder med bestemte aktiviteter, og hvis du pludselig vil koncentrere dig der, hvor du plejer at slappe af, kan det skabe rod i systemet. Med et hjemmekontor bliver tingene adskilt igen.

Det skal føles som et reelt kontor

Et vigtigt punkt, som tit bliver undervurderet, når man tænker på hjemmekontor, er det lille faktum, at det faktisk skal ligne et kontor. Det duer ikke at du bare hiver lænestolen ind i et gæsteværelse; der skal noget decideret kontorforsyning til, ligesom det du kan finde hos Redoffice Scan Office. Din hjerne ved, at et kontor betyder fokus, det betyder arbejde, det betyder professionalisme; det betyder noget meget andet end det, hjernen associerer en lænestol og et gæsteværelse med.

tomt skrivebord

En god kontorstol

Som et underpunkt til den generelle kontorforsyning, skal du huske at lægge ekstra vægt på at få en god kontorstol. Du kommer formentlig til at sidde timevis i den stol stort set hver dag; selvfølgelig skal den da være komfortabel. Der er ingen, der har lyst til daglige muskelsmerter, og det kan også lede til problemer, som kommer til at koste dig meget mere end en god kontorstol nogensinde vil.

Stolen skal støtte din krop, den skal passe til dine behov, den skal være behagelig, og så må den altså gerne være professionel af udseende; du kan nok finde en god kontorstol det samme sted, som du finder alt det andet kontorudstyr.

Et passende skrivebord

Endnu et underpunkt til kontorforsyning; det rette skrivebord. Et skrivebord er nemlig ikke bare et skrivebord, og det skal kunne efterkomme dine behov. Det betyder blandt andet, at bordet skal have rigelig med bordplads til både computere og dokumenter, bordet skal have rigelig med opbevaring, så du har alle de vigtigste ting lige ved hånden, og det skal da også passe til din krop.

Hæve-sænkeborde er blevet meget populære, og det er med god grund; når man står op engang imellem sætter det gang i blodcirkulationen, og mange oplever, at det hjælper dem med at fokusere. Hvad mere kan man ønske sig af et skrivebord?

Dig og dit hjemmekontor

Der er altså flere gode og indflydelsesrige fordele ved et hjemmekontor, og det er ikke det mest komplicerede rum at indrette og skabe. Når der er styr på den generelle kontorforsyning, en støttende kontorstol og et solidt skrivebord, er du næsten allerede færdig. Indret dit eget hjemmekontor med god kontorforsyning og mærk selv den forskel, der vil være i din fokus og i din produktivitet.

Kommentarer lukket til Hvad kræver et godt hjemmekontor?