frokostordning København
Nyheder

Gør noget ekstra ud af frokosten i dit firma i København

Langt de fleste firmaer har en eller anden form for frokostordning i København, men det er ikke altid at maden er helt i top. Eftersom de fleste mennesker spiser rigtig mange frokoster på deres arbejdsplads, burde maden også være god. Når maden er god, får man også en masse glade ansatte og kollegaer, der præsterer bedre og har et bedre socialt samvær.  

      Hvis du har en virksomhed i København, så bør du gøre noget ekstra ud af frokosten. En oplagt mulighed ville være, at få en frokostordning i København hos https://ryde-gastronomi.dk/. Her får du en frokost i super høj kvalitet og er garanteret, at dine ansatte forlader frokostbordet med en smil på læben.  

Hvad får du med i frokostordningen?  

Hvis du vælger at få købe en frokostordning i København hos Ryde-gastronomi, så får du både varme og kolde retter til firmaets frokostbord. Ordningen indeholder blandt andet en varm dagens ret, der varierer fra dag til dag, en fyldig og en grøn salat, en masse forskelligt pålæg samt en masse forskelligt hjemmelavet brød.  

      Derudover har frokostordningen også et par ekstra ting. I får blandt andet hver tirsdag en osteanretning og hver torsdag en dessert med i prisen. Alle retterne er i super høj kvalitet, og vil næsten med garanti falde i god jord hos dine ansatte. Eftersom dine ansatte bruger mange timer på at arbejde for din virksomhed, så fortjener de også noget godt at spise i deres pause. Det er heller ingen hemmelighed, at god mad leder til godt humør, som leder til en øget arbejdslyst. Du får altså også mere arbejdskraft, når du vælger at investere i en frokostordning i København til dine ansatte.  

       Du får altså ikke alene god mad, men også en masse arbejdsglæde med i din madordning. Frokostordningen i København egner sig dog bedst til firmaer i eller omkring København, da det ligger nærmest ryde-gastronomi.dk’s køkken.  

Hvad koster madordningen?  

Frokosten på kontoret behøver altså ikke være lige med et dårligt måltid. Man kan nemt få god mad leveret til kontoret og gøre sine ansatte glade. Madordningen koster omkring 55 kroner per kuvert, men kan variere. Prisen kan variere ud fra tilvalg og fravalg, men ligger gerne i omegnen af 55 kroner. Derudover koster der 135 kroner for levering per dag, uanset antallet af kuverter.  

     I kan eventuelt lave en ordning hvor firmaet giver halvdelen af frokosten, mens de ansatte selv betaler den anden halvdel. Der er forskellige måder at betale frokosten på, men det er i sidste ende i alles interessere, at i får noget godt at spise i frokostpausen.  

        Inden du bestiller en frokostordningen, kan du eventuelt tage det op med dine ansatte, om det er noget der har interesse. Hvis det er så gør du arbejdsdagen for alle en lille smule bedre, hvilket vil kunne ses på firmaets bundlinje. Det er altid vær at investere i trivslen på arbejdspladen, og en af de nemme måder at gøre det på er ved at investere i en bedre frokost. En glad ansat er nemlig altid at foretrække.   

Kommentarer lukket til Gør noget ekstra ud af frokosten i dit firma i København