https://www.legehjulet.dk/12-lobehjul
Nyheder

Gaver til de mindste

Har du en børnefødselsdag, der lurer i kalenderen, men har du ingen idé om, hvad du skal give din søn, datter, niece eller noget helt fjerde i gave? Frygt ej, hjælpen kan du finde her! Denne artikel samler nemlig en liste over nogle populære gaver, der altid går rent hjem hos de mindste i familien eller vennerne. Så læs videre og bliv inspireret!

Løbehjul til børn

Uanset om du skal købe gave til en dreng eller en pige, så er et løbehjul til børn altid et sikkert valg. De synes, det er rigtig sjovt at køre rundt på, og samtidig får de noget motion. Det er da et win-win! Der findes efterhånden mange forskellige løbehjul til børn, sågar også nogle med elmotorer, men du går altså aldrig galt i byen med et helt klassisk løbehjul.

Du kan finde et fedt løbehjul til børn her: Løbehjul Børn.

https://www.legehjulet.dk/12-lobehjul

Trampolin

En anden god måde at få børnene ud og i bevægelse er med en trampolin. Afhængig af deres alder og plads i hjemmet, så kan det enten være en lille trampolin, der kan stå indendørs, eller en af de store, der kan stå ude i haven. Hvis du er bekymret for, at barnet skal ryge ned og slå sig, så kan du også købe et net med til. Eller, hvis du har tid og lyst, så kan du grave den ned i græsplænen, så du ikke skal holde øje med, om de nu også er i god behold.

Perler

Denne er lidt mere ment til piger, men drenge kan skam også hygge sig med kreative projekter. Perler med perleplader, eller perler til at lave smykker, er både hyggeligt for barnet, men også for voksne! Det er en god måde at have nogle hyggelige stunder sammen i en ellers travl hverdag, og så får du ovenikøbet enten et armbånd eller en fin perleplade ud af det.

Brætspil

Selvom videospil og apps på telefonen efterhånden fylder meget i børnenes hverdag, så er der stadig ikke meget, der slår et godt brætspil med hele familien. Der findes mange forskellige sjove spil derude og hvilket ét, der passer bedst til barnet kommer egentlig mest an på deres alder. Er de lidt yngre, kan klassiske spil som Ludo altid gå an, men hvis de er ældre, kan du fx købe dem et escape room spil eller noget lignende. Endnu en god anledning til at tilbringe noget kvalitetstid med familien!

Bordfodbold

Nu bliver du måske lidt bekymret og tænker, at det godt nok er en stor og dyr gave. Og det kan det så sandelig også være! Hvis du leder efter en større gave, så er dette en rigtig god ide. Langt de fleste børn og unge mennesker synes, at bordfodbold er sjovt med både venner og familie. Men de kan heldigvis også købes i mindre udgaver, hvor de bare kan stå på bordet. Så behøves der hverken ofres en masse plads eller en masse penge på at give en god gave.

Nu er du forhåbentligt blevet lidt mere inspireret til, hvad du skal give de mindste i gave!

Kommentarer lukket til Gaver til de mindste