halloween pynt
Oplevelser & Inspiration

Find uhyggelig halloween pynt

Halloween er gennem årene blevet populær i Danmark. Og det forstår man egentlig godt. Det er jo en aften, hvor man virkelig kan dyrke det uhyggelige og skræmmende. Men på en måde, hvor det alligevel ikke bliver for uhyggeligt. Hvis du er en af dem, der godt kunne tænke dig at fejre halloween, skal du huske flere ting til festen. Selvfølgelig skal du have et uhyggeligt kostume på. Men du må bestemt heller ikke glemme halloween pynt. Men hvad kan du få af halloween pynt?

Dyr

Et af de oplagte valg til halloween pynt ville være nogle dyr, som typisk bliver forbundet med det uhyggelige. Det kunne være en edderkop. Og dem kan du få på mange måder. For eksempel som dørdekoration. Du kan også få enten en skeletedderkop eller en skelethund.

Eller du kan købe en edderkop, der sidder i edderkoppespind. Du kan også få selvlysende edderkopper. Eller en edderkop, der hænger i en snor, så du rigtig kan skræmme gæsterne. Og så kan du også få flagermuskonfetti.

Græskar

Selvfølgelig må du ikke glemme græskar. Du kan selv købe et rigtigt græskar og gøre det pænt. Men heldigvis er der også andre muligheder for at få græskar som halloween pynt. Du kan få et græskar, som du kan folde ud – eller blot et fladt græskar. Du kan også få en græskartatovering til din egen udsmykning.

Yderligere kan du købe græskarværktøj eller papirgræskar. Og så kan du endda få en rigtig skræmmende græskarballon. Du kan også få sække, der forestiller græskar. Så bliver det virkelig en gennemført aften.

halloween pynt

Skeletter

Selvfølgelig kan du også få halloween pynt i form af de typisk uhyggelige skeletter. Hvis det skal være rigtig sjovt, bør du købe en skeletstatuette. Den kan gives til den gæst, der kommer i aftenens bedste udklædning. Du kan også få et kartonskelet i stor udgave. Eller et oppusteligt kranium. Yderligere kan du købe et skelet, der har brudetøj på – for at gøre det ekstra makabert. Og der er flere muligheder endnu.

Uhyggelige væsner

Der er også en masse uhyggelige væsner, du kan købe. For eksempel en klovn, som mange forbinder med noget uhyggeligt. Det kunne være som en skræmmende vægdekoration eller sågar en toiletdekoration. Eller du kunne købe en spøgelsespige som vægdekoration. Det kunne også være en heks på en ballon. Eller noget andet, der har med hekse at gøre. For eksempel heksegryde i form af stearinlys. Eller blot en heksehat.

Det virkelig makabre

Som om ovenstående tilbehør ikke er uhyggeligt nok, kan det altså blive værre – eller bedre – endnu. Du kan nemlig også købe afhuggede lemmer. For eksempel en afhugget hånd, der har blod på sig. Eller en blodig fod eller fingre, der skal forestille at være skåret af. Du kan sågar købe en række legemsdele i plastik, som kommer i emballage. Den indeholder øjne, fingre, hjerne, hjerte, lever og ører. Så bliver det ikke meget klammere. Der er altså rigtig mange muligheder for at få en aften i uhyggens tegn med dine venner og/eller familie til halloween med den rigtige halloween pynt.

Kommentarer lukket til Find uhyggelig halloween pynt