bedemand østerbro
Nyheder

Din bedemand på Østerbro

Intet varer evigt. Når vi dør, står vores nærmeste i en svær situation. For udover at skulle acceptere, at vi ikke er her mere, skal de også planlægge en værdig afsked for os. Planlægningen af en begravelse kan godt virke som en uoverskuelig opgave. Derfor vælger mange mennesker at hyre en bedemand til at tage sig af alt det praktiske.  

Leder du efter en god bedemand på Østerbro? Så kan du med fordel henvende dig hos Hjertebegravelse.  

Om Hjertebegravelse  

Hjertebegravelse har eksisteret i over 10 år og startede som en enkelt forretning. I dag har 

Hjertebegravelse adskillige lokalkontorer i både Nordsjælland, Vestsjælland, Storkøbenhavn og København, og Østerbro-afdelingen holder til på Østerbrogade i nærheden af Trianglen.  

Når du hyrer Hjertebegravelse, vil prisen altid afhænge af, hvad du helt præcist bestiller. For nogle af os er det eneste, vi har brug for, en kiste. Men du kan også hyre Hjertebegravelse til at afhente den afdøde på et plejehjem, købe tøj til den afdøde, udvælge kistepynt, bestille gravsten eller plade og annoncere den afdødes bortkomst i lokalbladene. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilke ydelser du har brug for, bør du henvende dig til Hjertebegravelse. Kontoret giver dig meget gerne råd og vejledning, og de er på telefonen døgnet rundt alle dage. Du kan også sende dem en mail.  

Derfor bør du vælge Hjertebegravelse som bedemand  

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge Hjertebegravelse, når du næste gang mister én, du holder af. Først og fremmest sidder Hjertebegravelses medarbejdere klar til at hjælpe dig både dag og nat. Hvis dødsfaldet for eksempel sker om natten, kan du derfor trøste dig med, at du med det samme kan få fat på din bedemand. Hjertebegravelse har åbent for besøgende på deres kontor, men hvis du af den ene eller den anden grund ikke kan klare turen, kommer Hjertebegravelses medarbejdere også meget gerne hjem til dig. Hjertebegravelse sætter stolthed i at hjælpe dig gennem hele begravelsesforløbet, så det sidste farvel forløber, som det skal. De tilbyder dig professionel hjælp, uanset om du hælder til en traditionel begravelse eller en bisættelse. Og de sørger for at tilrettelægge afskeden, så den både er i overensstemmelse med dine, resten af familiens og den afdødes ønsker.   

Når nogen dør  

Selvom vi alle ved, at døden er uundgåelig, chokeres vi ofte, når én af vores nærmeste går bort. For nogle af os vil sorgen være tung men alligevel tillade, at vi relativt hurtigt vender tilbage til vores liv og forsøger at komme videre. For andre vil sorgen være så stor, at det er nødvendigt med terapi og lang tids sygemelding fra arbejde eller studie. Uanset hvordan du reagerer, når et dødsfald forekommer i din bekendtskabskreds, er der nogle ting, du skal forholde dig til, hvis du er én af de afdødes nærmeste. Og hvis du hyrer en bedemand, er du sikker på, at der er styr på alt det praktiske, så du sammen med dem, du elsker, kan koncentrere dig om at mindes den afdøde.   

Kommentarer lukket til Din bedemand på Østerbro