foto
Bolig & Indretning

Denne indretningstrend bliver det helt store i 2021

Den indretningstrend vi alle kender med rene linjer, hvidt i hvidt og nærmest sterile udtryk bliver overhalet indenom af den sanselige og taktile indretning. Hvad er det så lige? Ja det er måske ikke ord du er bekendt med – endnu, men det kommer du uden tvivl til at blive. Hvis ikke ved at se folks indretninger af deres hjem, så som minimum ved at læse den artikel. Du kan ydermere i denne artikel læse mere om, hvordan denne trend bliver en del af din indretningsplan. Firmaer som fotofactory, kan faktisk hjælpe dig og din indretning godt på vej.

foto

Hvad er den sanselige og taktile indretning – og hvordan kan fotofactory understrege den?

Den sanselige og taktile indretning, handler i bund og grund om at tale til vores sanser og gøre vores hjem mere indbydende kreative og sanselige. Vi skal væk fra skærmene og tættere på os selv og naturen. Det er en stilart, hvor du skal mikse og matche forskellige farver, former og teksturer. Dette kan du gøre ved at få det rå og udtryksfulde materiale som træ, ind i din indretning. Dette kan gøres mere luksuriøst eller personligt med flotte farver eller små messing detaljer. Det hele kan blødgøres med spændende tekstiler. Det er her fotofactory kommer i spil, du kan se deres produkt udvalg på angivne link og hvis du ikke allerede der får et klart indblik i, hvorfor fotofactory er med til at understrege denne trend, så læs endelig videre. Fotofactory giver dig rig mulighed for at følge tidens trends samtidig med at du kan sætte et kunstnerisk og personligt præg på din indretning.

Fotofactory beskrevet

Foto factory ligger i udkanten af Danmarks hovedstad og er skjult blandt fiskerhytter og selvbyggede huse. Denne lille fiskerihavn er en uopdaget plet af utæmmet natur i København. Det er her du finder foto factorys duos bolig, showroom og galleri. Denne duo består af parret Maria Rosendal og Martin Bay, som har den samme passion, nemlig naturfotografering. At se deres hus er i sig selv er et kunstnerisk og sanseligt indtryk. Denne duo brænder for sansemættende foto og fotokunst og det ses tydeligt i deres udvalg. Derfor er denne kunst også så idéel for den sanselige og taktile indretning. Du kan købe og investere i smukke naturbilleder, der taler til dine sanser, putte dem i smukke rammer og lave en utroligt flot og udtryksfuld fotovæg, som uden tvivl vil skabe en fantastisk stemning i dit hjem. Dette tiltag kan også være starten på din rejse til at byde denne indretningstrend ind i dit hjem. Eller også kan du bruge billederne som “bindemiddel” og skabe den røde tråd i din indretning. Du finder nærmest ikke skarpere billeder der på denne måde oser af skønhed og styrke. Du finder smukke billeder og foto fra det skotske højland, fra de vindblæste Færøer eller fra en stille strand i vore lille Danmark. Dette vidner bare om den variation af kunstnerisk udtryk du kan finde og få i disse billeder og det ville klart være en smuk dekoration til dine vægge.

Kommentarer lukket til Denne indretningstrend bliver det helt store i 2021