bibs sutter
Fritid & Hobby

Bibs sutter

Bibs sutter er en favorit for mange unge og nye mødre, om de så ammer eller ej. Der er mange børn, der har brug for sutter disse dage, specielt hvis de er trætte eller pylret. Bibs sutter har været det bedste valg for mange familier, da de ikke kun kommer med de fordele almene sutter kommer med, men også kommer med ekstra fordele. Med Bibs sutter skal man ikke bekymre sig om giftstoffer eller andre skadelige stoffer. Find dine Bibs sutter på https://www.parcellet.dk/shop/bibs-sutter-426s1.html.

Fordelene ved Bibs sutter

Bibs sutter kommer med mange fordele. En af disse fordele er jo at Bibs sutter er en velkendt favorit blandt mange unge familier. En anden fordel er det store udvalg man kan finde hos Bibs sutter, både blandt selve sutterne og det tilbehør, man kan købe ved siden af. Bibs sutter kommer både med uden smag og duft og med, så man kan vælge den sut, der passer ens barn bedst. Og med det store udvalg af farver, kan man sørge for, at ens barns tøj altid matcher med deres sut – man skal jo holde stilen.

bibs sutter

Hvorfor man burde vælge Bibs sutter

Der er mange grunde til at vælge Bibs sutter, når man er i gang med at vælge sutter til ens barn. Bibs sutter kan både være lavet af silikone eller naturgummi, så man har et valg. Silikone er både fri fra duft og smag, modsat naturgummi. Bibs sutter er et velkendt mærke, hvilket er en stor fordel. Når man vælger sutter, er det vigtigt, at man vælger et troværdigt firma, så husk at kigge på anmeldelser. Bibs sutter er formet efter brystvorten, så hvis man er en ammende mor så kan man sikkert vælge Bibs sutter, da de kan vænne barnet til at amme.

Det naturlige valg

Hvis man vælger Bibs sutter, så har man også valget mellem naturgummi og silikone. Hvis man vælger naturgummi, så har man truffet det naturlige valg. Det er vigtigt at huske at selvom man gerne vil være bæredygtig ved at vælge naturgummi sutter, så skal de stadig erstattes hver sjette uge. Selvfølgelig skal man rengøre sutten ind i mellem, men naturgummi kan ikke koges, de skal skoldes under kogende vand. Naturgummi sutter har også en duft og smag, så lad vær med at købe tyve styk til at starte med – det kan være, at ens barn foretrækker noget mere neutralt som en silikonesut.

Et varieret valg

Bibs sutter har et kæmpe udvalg. Først kan man jo vælge om man heller vil have sutter lavet af silikone, så de hverken har lugt eller smag, eller om man hellere vil have sutter af naturgummi så man er lidt mere bæredygtig. Så er der jo et kæmpe udvalg af farver, rolige pasteller eller hele regnbuens nuancer. En sut skal udskiftes hver sjette uge, så hvis man alligevel ikke kan lide den sut, man har valgt, så kan man bare købe en anden slags næste gang. Så er der også tilbehør, hvis ens barn bliver ved med at miste deres sut.

Kommentarer lukket til Bibs sutter